2009-01-28

Mycket snö, har åkt skidor, har försökt få en bil att starta, har  grubblat över hur jag ska få in de extrapengar jag behöver, har försökt skriva, det jag vill göra mest, men det ger ju inga pengar, eller? En ganska vanlig dag och jag har ingen inspiration här och undrar varför jag skriver när ingen läser, eller. Min blogg Travelbug läses faktiskt av 4-5 personer om dagen. Det är ju inte Blondinbella direkt och det mesta handlar om 1940-talet och tidigare.

Jag har försökt hitta mailadresser till företag att direktadressera mina tjänster, men det är svårt att hitta, och lika svårt är det att hitta mailadresser till tidsskrifter, att skicka artiklar till - deär väl rädda för spam.

Jag har tänkt ge ut egna och andras böcker i eget förlag, är det någon som vill kommentera det? Hur svårt är det?

Har skrivit om 1988, sedan jag återkommit från den åtta månader långa resan genom Asien och jag har bearbetat text från den resan, från transsibiriska och jag har skrivit lite om äventyren i Åre 1967. Låter som Ulf Lundell, en av mina inspiratörer, men det finns flera andra.

Jag läser en bok som heter 1000 platser du måste se innan du dör, eller något sånt, av Schulz. Mycket inspirerande, men boken vänder sig till dollarmiljonärer. Jag som har rest mycket och vill se hela världen, utan att vara någon miljonär har planerat att skriva en liknande bok som vänder sig till resenärer med tunn plånbok, vad rtor ni om det?

Stig Hägglund